Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıç: Olimpiyat şehriyiz

Kılıç: Olimpiyat şehriyiz

SPOR Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, son derece önemli bir etkinliğe imza attıklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte büyük maratonun startını veren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, son derece önemli bir etkinliğe imza attıklarını söyledi. Topbaş, “Mutluluğa, sevgiye, hoşgörüye ve kardeşliğe koşuyoruz” derken startın ardından halk koşusuna da katılan Kılıç, olimpiyat adaylığıyla ilgili konuştu. Kılıç, ''İstanbul zaten doğal olarak bir olimpiyat şehri. Dolayısıyla 2020 olimpiyatları dönemi öncesinde elde ettiğimiz bazı tecrübeler var. Daha önce yaptığımız Akdeniz Oyunları, Erzurum'daki Kış Oyunları var. Dolayısıyla bu anlamda alt yapımız hazır. Önümüzdeki dönem içerisinde bunları Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla değerlendirdikten sonra gerekli çalışmaları yürüteceğiz'' ifadelerini kullandı. 
BİRİNCİLER 50 BİN DOLAR KAZANDI
37. Vodafone İstanbul Maratonu'nda dereceye giren atletlere ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk takdim etti. Koşularda birinci olan atletlere 50 bin dolar, ikincilere 25 bin dolar, üçüncülere de 15 bin dolar verildi. 



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...