HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Davutoğlu ile Çipras birlikte izleyecek

Kaynak:
Davutoğlu ile Çipras birlikte izleyecek

SPOR Haberleri  / 

Millilerin Yunanistan ile oynacağı maçı, Aleksis Çipras'ın da Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte karşılaşmayı izleyeceği öğrenildi.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi yarın hazırlık maçında Yunanistan ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesi konuk ekip, hazırlıklarını tamamladı.


Bir süre önce Eskişehirspor'dan ayrılarak Yunanistan Milli Takımı'nın başına geçen teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde yapılan antrenman, yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Açma germe hareketleriyle başlayan antrenman istasyon çalışması ve topla birlikte yapılan çalışmalarla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirildi.


BİRLİKTE İZLEYECEKLER


Öte yandan Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın da Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte karşılaşmayı izleyeceği öğrenildi.


Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak müsabaka 20.15'de başlayacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Valeri yönetecek. Valeri'nin yardımcılıklarını Gianluca Cariolato ile Alessandro Giallatini yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa olacak. 

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...