Millilerimiz 3. torba için Slovenya'yı bekliyor

Millilerimiz 3. torba için Slovenya'yı bekliyor

SPOR Haberleri

Milli Takım, 3 torbadan EURO 2016 gruplarında yer alabilmek için Slovenya maçının sonucunu bekliyor.

A Milli Takımımız, en iyi 3. olarak EURO 2016'ya gitmeyi garantilemişti. Millilerimizin hangi torbadan çekleceği ise oynanacak play-off maçları sonrası belli olacaktı. Bu gece oynanan maçta İrlanda rakibi Bosna Hersek'i eledi ve Millilerimiz için Ukrayna-Slovenya maçını beklemeye başladı. İrlanda Cumhuriyeti'nin, Bosna Hersek'i elemesi sonrasında A Milli Takımımızın, Avrupa Şampiyonası kuralarına 3. torbadan katılma şansı devam etti. Yarın oynanacak Slovenya-Ukrayna maçını Slovenya'nın kazanması halinde Ay-Yıldızlılar, kuralara 3. torbadan girecek. Ukrayna, Slovenya'yı eşleşmenin ilk maçında sahasında 2-0 mağlup etmişti.


İlk maçta ne olmuştu?


Play-off ilk maçında Slovenya deplasmanda rakibine 2-0 mağlup olmuştu. Bu karşılaşmanın rövanş mücadelesi bugün saat 21.45'te başlayacak ve maçın hakemi Cüneyt Çakır. Slovenler rakibini elemesi halinde EURO 2016 grup eşlelşmelerinde A Milli takımımız 3. torbada yer alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...