Galatasaray o ismin peşinde

Galatasaray o ismin peşinde

SPOR Haberleri

İtalyan basını, sezon öncesi Beşiktaş ve Trabzonspor'un gündemine gelen DOUGLAS SİLVA'nın Lazio ile Galatasaray'ın takibinde olduğunu yazdı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun ara transfer döneminde takviye yapacaklarını itiraf etmesi sonrası sarı-kırmızılı kulüp ile ilgili iddialar ardı ardına geliyor... İtalyan basını, Ukrayna ekibi Dnipro'nun Brezilyalı stoperi Douglas Silva'nın İtalyan Lazio'nun yanı sıra Galatasaray'ın transfer listesinde olduğunu yazdı. 


SEMİH'İN DURUMUNA GÖRE 
Söz konusu haberlerde; 25 yaşındaki savunmacının Ukrayna'dan ayrılmak istediği ve Dnipro'nun 2017 yazına kadar sözleşmesi bulunan 'Tank' lakaplı Douglas için 10 milyon Euro bonservis ücreti istediği aktarıldı. Galatasaray'ın Semih Kaya'nın ara transferde ayrılması durumunda stoper için arayışlara başlaması bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...