Millilerden 'farkındalık' günü

Millilerden 'farkındalık' günü

SPOR Haberleri

2015 yılında kaybetmeyen A Milli Takım, özel maçta Yunanistan'ı ağırlıyor

EURO 2016 biletini aktarmasız alan A Milli Futbol Takımı, bugün rekor için sahaya çıkıyor. 12 Kasım 2014'te Brezilya ile oynadığı özel maçı 4-0 kaybeden ay-yıldızlılar, 2015 yılı içerisinde oynadığı 6'sı resmi 3'ü özel 9 karşılaşmada yenilmedi. En son 1999 yılını kayıpsız kapatan Milliler, bir takvim yılı içerisinde yenilmemeyi ise 1923 yılı sonrası 5 defa (1927, 1959, 1970, 1995 ve 1999) başarabildi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Başakşehir Stadı'nda saat 20.15'te başlayacak mücadeleden beraberlik ya da galibiyetle çıkması halinde bir sezonu yenilgisiz kapatma başarısını 2. defa tekrarlayacak. 


BAŞAKŞEHİR STADI KAPALI GİŞE 


Terim 1995 yılında da Milli Takım'ın başında 15 maça çıkmış ve kaybetmemişti. Ay-yıldızlılar bugün farkını ortaya koymak için sahaya çıkarken farkındalık da oluşturacak.. Prematüre doğan çocuklara dikkat çekmek için mor formayla sahada olacak. Yunanistan maçının tüm biletleri satıldı. 


EURO 2016 FRANSA'DA OYNANACAK


Paris'te yaşanan terör saldırıları üzerine Fransa'nın EURO 2016 ev sahipliği sorgulanmaya başlanmıştı... Avrupa futbolunun patronu UEFA, dün konuya ilişkin tartışmalara son noktayı koydu. UEFA'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada; UEFA'nın organizasyon komitesi ile birlikte sorunsuz ve güvenli bir turnuvanın yapılması için Fransa Hükümeti ile görüşme halinde olduğu vurgulanarak şu ifadelere yer verildi: "EURO 2016 planlanan tarihte, planlanan şehirlerde düzenlenecektir. Programda herhangi bir değişiklik söz konusu değildir."


YENİ BİR SÜREÇ


Türki ye Futbol Direktörü Fatih Terim, uzun ve zorlu bir yolculuğu başarıyla geride bırakarak 2016 Avrupa Şampiyonası'na doğrudan katılma hakkını elde eden milli takımımız için yeni bir sürecin başladığını söyledi. Terim, özel bir karşılaşma olmasına rağmen Yunanistan'ı ciddiye aldıklarını söyledi: "Bu mücadele aramıza yeni katılan ve de çok fazla forma şansı bulamayan futbolcularımızı da değerlendirme fırsatımız olacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...