Oğuzhan'a teklif yağıyor

Oğuzhan'a teklif yağıyor

SPOR Haberleri

Sezona fırtına gibi giren ve A Milli Takım'ın vazgeçilmezi olan Oğuzhan Özyakup, Avrupa'nın pek çok kulübünü peşinden koşturuyor.

Oğuzhan'ı izlemek için en son İnter Teknik Direktörü Mancini, Katar'a kadar geldi… Ancak hem Beşiktaş hem de Oğuzhan tekliflere şimdilik kapalı. Milli futbolcu da tavranı "Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmek" diyerek dile getirdi. 2016 için iki hedef koyduğunu belirten Oğuzhan, "Önce Beşiktaş'la sezonu şampiyon kapatmak istiyorum. Ardından da EURO 2016'ya gitmek. Şu an bu iki konuya konsantreyim. Transferin 'T'sini düşünmek istemiyorum. Menajerime söyledim. Teklif gelirse bana Avrupa Şampiyonası sonuna kadar söylemeyecek" dedi. 


Geçen yıla fark attı
Slaven Bilic yönetiminde 25 maça çıkan ve 2 gol atıp, 5 asist yapan Oğuzhan, bu sezon 11 haftada 3 gol, 5 asist ile geçtiğimiz sezonu geride bıraktı. 2014-2015 sezonunda 25 maça çıkan ve 799 defa topla buluşan Oğuzhan, bu sezon 11 haftada 672 defa topa dokundu.


Yüzler gülüyor
Beşiktaş , Sivasspor maçının hazırlıklarını neşeli geçen idmanla sürdürdü. Millilerin yokluğuna karşın diğer oyuncuların gayretli olmaları ve istediklerini bir bir yerine getirmeleri, teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...