Falcao hamlesi geldi! Menejar Mendes...

Falcao hamlesi geldi! Menejar Mendes...

SPOR Haberleri

Sezon başında olduğu gibi Ocak ayında da büyük transfer bombalar patlatmak için düğmeye basan F.Bahçe'nin gündemine bir süper yıldız daha girdi.

F.BAHÇE İLE TEMASA GEÇTİ 
Sezon başında Monaco'dan kiralık olarak gittiği Chelsea'de aradığını bulamayan ve devre arasında sözleşmesini feshetmek için harekete geçen Radamel Falcao da artık Fenerbahçe yönetiminin masasında. Alınan bilgilere göre Kolombiyalı süper starın menajeri Jorge Mendes önceki gün Sarı-Lacivertli yönetim ile temasa geçti. Falcao'ya yeni kulüp arayan Mendes'in, forvet transferi için çalışmalar yapan Fenerbahçe'ye, "Monaco, Falcao'yu kadroda düşünmüyor. Devre arasında kiralık olarak transferi gerçekleştirebilirim" dediği belirlendi. 


EN BÜYÜK SORUN SAKATLIK 
Fenerbahçe yönetiminin bu sürpriz görüşme sonrasında 29 yaşındaki Kolombiyalı golcü için araştırmalara başladığı öğrenildi. Atletico Madrid'den rekor ücrete Monaco'ya transfer olduktan sonra bir türlü eski performansını yakalayamayan Falcao, Manchester United ve Chelsea'de sık sık yaşadığı sakatlıklarla gündeme oturmuştu. 


RAPORLARA İNCELEME 
Sarı-Lacivertli yönetimin ilk olarak yıldız futbolcunun sağlık raporlarını inceleme altına aldığı, olumlu sonuç çıkması halinde transfer için düğmeye basacağı ifade ediliyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...