Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teofilo'dan sprey açıklaması

Teofilo'dan sprey açıklaması

SPOR Haberleri

Sporting’in 3. golünü kaydeden Teofilo Gutierrez golden sonra hakem Manuel Grafe’nin belindeki spreyi alarak, yere yazı yazmak istemişti.

Kolombiyalı futbolcunun bu hareketinin nedeni belli oldu. Herkes oyuncunun maçla ilgili bir mesaj vermeye çalıştığını zannetse de oyuncunun hareketinin nedeninin farklı olduğu ortaya çıktı.

Kendisine ait Instagram hesabından açıklamada bulunan Teofilo, "Bugün annemin doğum günüydü. Ben de kendisinin bu gününü kutlamak istedim. Çünkü bu gerçekten özel bir gün. O yüzden benim için önemli olan bu gol sevincini gerçekleştirdim. Tanrıya şükürler olsun" satırlarına yer verdi.
Öte yandan futbolcunun bu hareketi tüm dünyada büyük ilgi topladı. Bir dönem Türkiye'de Trabzonspor forması da giyen Teofilo Gutierrez'in hakemin spreyini izinsiz alarak bunu gol sevincinde kullanan ilk futbolcu olduğuna dikkat çekildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...