Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aslan Terry!

Aslan Terry!

SPOR Haberleri

Alman gazetesi Bild, Maviler'den ayrılma kararı alan John Terry'nin sarı-kırmızılı takımla 1.5 yıllığına prensipte el sıkıştığını yazdı


Galatasaray için Almanya'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Bild, sarı-kırmızılı takımın Chelsea'nin ünlü yıldızı John Terry'nin peşinde olduğunu yazdı. 35 yaşındaki oyuncunun Maviler'den ayrılma kararı aldığı vurgulanırken, Galatasaray ile 1.5 yıllığına prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü. Chelsea'de haftada 236 bin euro kazanan Terry'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu sezon Maviler'de 17 maçta görev yapan tecrübeli oyuncu ile F.Bahçe'nin de ilgilendiği iddia edilmişti. 17 yıldır Chelsea'de oynayan Terry, 469 karşılaşmaya çıkıp, 39 gol kaydetti. İngiliz Milli Takımı'nda da 78 kez (6 golü var) forma giydi. 

Rode'nin analisti derbiye geliyor 
BAYERN Münih'li Sebastian Rode için, Alman kulübünün analisti Ralf Kohr'un Beşiktaş-Galatasaray derbisini izleyip, ardından teknik direktör Mustafa Denizli ile görüşeceği iddia edildi. 25 yaşındaki ön libero, Obi Mikel'le birlikte Aslan'ın listesinde yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...