Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davutoğlu, F.Bahçe-Lokomotiv eşleşmesini yorumladı

Düzenleyen:
Davutoğlu, F.Bahçe-Lokomotiv eşleşmesini yorumladı

SPOR Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Fenerbahçe'nin Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile eşleşmesiyle ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Ruslar'ın TASS ajansının Davutoğlu'nun bu sözlerini son dakika olarak servis etmesi dikkat çekti.

UEFA Avrupa Ligi'nde kuraların çekildiği saatlerde A Haber'e canlı yayında konuk olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Fenerbahçe'nin Rus takımı Lokomotiv Moskova ile eşleşmesini sıcağı sıcağına değerlendirdi.

İşte Davutoğlu'nun açıklamaları:
 
"Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum. Lokomotiv Moskova da Türkiye'nin yabancısı olduğu bir takım değil. Orada oynayacak olan gençler, sporcularımız bu sorunun parçası değil. Orada ve Türkiye'de stadyumu dolduracak Türk ve Rus vatandaşlar da birbirinin hasmı değil, düşmanı hiç değil. Centilmenlik içinde güzel bir maç olur ve bu iki ülke arasındaki gerilimi düşürecek bir etki yaparsa olumsuz gibi görünen bir tablodan güzel bir netice çıkmış olur. Benim dileğim o."
 
TASS ajansı, Davutoğlu'nun sözlerinin altını çizdi
 
TASS ajansı, Davutoğlu'nun "Centilmenlik içinde güzel bir maç olur. Bu iki ülke arasındaki gerilimi düşürecek bir etki yaparsa olumsuz gibi görünen bir tablodan güzel bir netice çıkmış olur" sözlerinin altını çizdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...