Yeniden Yarsuvat!

/ Kaynak: Fotomaç
Yeniden Yarsuvat!

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Arka arkaya patlayan skandallar muhalif kanadı harekete geçirdi. Eski başkanı göreve getirmek için düğmeye basıldı

G.Saray'da işler iyice çığrından çıkmaya başladı... Şampiyonlar Ligi'nden elenilmesi, ligdeki kötü sonuçlar, hoca değişikliği, sözleşme iptali, basketbolda yaşanan sıkıntı, Aziz Yıldırım'la atışma, Alex açıklaması... Ve son olarak derbide oynanan etkisiz futbol yönetimi iyiden iyiye sallarken, genel sekreter Fatih İşbecer'in "G.Saray fakirleşti, bazıları zengin oldu" açıklaması da kulübü başkan değişimine yönlendirdi. Camianın muhalifleri, geçen sezon şampiyonluğu getiren eski başkan Duygun Yarsuvat'ı yeniden göreve getirmek için düğmeye basarken, yönetimi düşürmek için 2 yol belirlendi. Bunlardan ilki istifa seçeneği...

Kulüpte 4 istifa olursa yönetimin düşme ihtimali var. İstifa etmesi gündeme gelen Fatih İşbecer görevi bırakırsa bunun arkasının geleceği belirtilirken, ikinci yolun ise Refik Arkan'ın başlatacağı imza kampanyası olduğu öğrenildi. Arkan'ın birkaç gün içinde kongre üyelerinin kapısını çalarak imza toplayacağı belirtildi. Muhalif kanadın yeniden başkanlığa ikna ettiği Yarsuvat'ın da bu ihtimallerden birinin gerçekleşme olasılığına karşı tecrübeli bir yönetim listesi hazırlamaya başladığı kaydedildi. Liselilerin tek adayı olacağı konuşulan Yarsuvat'a tam destek 
verildiği gelen haberler arasında.

Mutlaka seçim olmalı
Son seçimin başkan adaylarından Profesör Doktor Ahmet Özdoğan, Besiktaş maglubiyeti sonrası son yaşanan taraftar olaylarının ardından "Ocak ayında seçimli genel kurul olmalı" dedi. "Taraftar ile yönetim arasına polis girmişse ve Florya'da TOMA'lar oluyorsa seçim kaçınılmaz" ifadesini kullanan Özdoğan, mutlaka yönetim değişikliği olması gerektiğini söyledi. Özdoğan "14-15 yıl şampiyon olunamadığında bile bu kadar olaylar ve sıkıntılar olmamıştı. Yönetim sorunları çözemiyor. Ocak ayında seçime gidilmezse G.Saray zarar görmeye devam eder" şeklinde konuştu.

Aysal istemiyor
Seçim kararı çıkması halinde Duygun Yarsuvat'a destek vermeyecek iki ismin olduğu bunların da eski başkanlar Adnan Polat ve Ünal Aysal olduğu belirtildi. Yarsuvat ile zaman zaman sözlü atışma yaşamıştı.

İndirim iddiası etkiledi
Takımda son dönemdeki moral bozukluğunun nedeni olarak Sabri'nin uzatılmayan sözleşmesi olarak gösterildi. Yönetimin bu kararı sonrası özellikle Burak, Selçuk ve Umut'un kendi kontratlarına da müdahale geleceği endişesiyle mental anlamda çöküş yaşadıkları ve bunun da Beşiktaş derbisine yansıdığı belirtildi. Burak ve Selçuk başta, yıllık aldığı ücretler yüksek olan futbolcularda da indirime gideceği haberlerinin takımı rahatsız ettiği kaydedildi.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...