Mandanda sürprizi

Mandanda sürprizi

SPOR Haberleri

Ospina'nın Arsenal'den ayrılmak istememesi üzerine harekete geçen yönetim Marsilya'nın 30 yaşındaki kalecisi Mandanda için ikinci kez girişimlere başladı

Beşiktaş'ta uzun süredir devam eden "1 numara" harekatı, yeniden hız kazandı. Bir süredir Ospina için girişimlerini sürdüren siyah-beyazlı ekibin yöneticisi Erdal Torunoğulları, "Arsenal'in ikinci kalecisi Ospina ayrılmak istemiyor. Bu şartlarda transferi imkansız" deyince bu transfer rafa kaldırıldı. Görüşmeler çıkmaza girince yönetim B planı için düğmeye bastı ve sezon başında da ismi gündemde olan Steve Mandanda ile yeniden irtibata geçildi. 

Sözleşmesi bu sezon bitiyor 
30 yaşındaki Fransız eldiven Kara Kartal'a hiç yabancı değil. Sezon başında Beşiktaş'ın, bonservisi için 3 milyon euro'yu gözden çıkarttığı Mandanda gelmek istiyordu ancak Fransız kulübü, kaptanı Mandanda'yı satmaktan son anda vazgeçmişti. Beşiktaş yönetimi, Mandanda'yı tekrar istiyor. Marsilya ile 6 aylık sözleşmesi kaldığı için devre arasında siyah-beyazlılar makul bir bonservis bedeli ödeyerek bu transferi gerçekleştirebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...