En 'Baba' forvet

En 'Baba' forvet

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Alman forveti Gomez, şu ana kadar gösterdiği performansla siyah-beyazlıların eski yıldızı Demba Ba'yla arasındaki farkı açmaya başladı.

Senegalli futbolcu geride kalan sezonun ilk yarısını 9 golle tamamlarken, Alman futbolcu ise 15 hafta sonunda 11 gole ulaştı. Beşiktaş, Gomez'in ligde gol attığı 8 maçın 7'sini kazandı ve bu karşılaşmalarda 22 puan topladı. Son 13'ü ilk 11'de olmak üzere bu sezonki tüm lig karşılaşmalarında forma giyen Alman futbolcu, bu mücadelelerin 8'inde gol atma başarısı gösterdi. Bu arada Gomez, 2010-11 sezonunun ardından ligde hem F.Bahçe hem de G.Saray'a gol atmayı başaran ilk siyah-beyazlı futbolcu oldu. İki derbide de gol atan en son Beşiktaşlı oyuncu Guti olmuştu.

GOMEZ'E GALA PODOLSKi'YE HÜSRAN
Beşiktaş, derbide G.Saray'ı 2-1 yenerken, Alman Bild gazetesi derbiyi Alman oyuncular üzerinden belirledi. Gazete başlığını, "Beşiktaş, G.Saray'ı yendi. Gomez'e gala, Poldi'ye hüsran" başlığını kullandı. Gazete, Gomez'in attığı golle alkış aldığını, Podolski'nin G.Saray'ının ise aldığı bu yenilgi ile muhtemelen şampiyonluğu kaçırdığını yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...