9 oyuncu FIFA'ya gidiyor!

9 oyuncu FIFA'ya gidiyor!

SPOR Haberleri

Son yılların en zorlu yarışlarından biri yaşanan PTT 1. Lig'de İbrahim Üzülmez yönetiminde zirveye kurulan Elazığspor büyük maddi krizle boğuşuyor. 9 yerli oyuncu, kulübü TFF'ye şikayet etti. Yabancılar da FIFA'ya gidiyor.

İbrahim Üzülmez’in takımın başına geçişiyle ayağa kalkan, 4 kritik maçın 3’ünü kazanıp zirveye adını yazdıran Elazığspor’da kriz... Urfa deplasmanına giden Bordo-Beyazlılar’da takımda moraller adeta yerle bir. Bunun nedeni ise uzun süredir kulüp içinde yaşanan maddi sıkıntılar. FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre, Doğu ekibinde futbolcular sezon başından bu yana alacaklarında problem yaşıyor. 

Yerliler kaçıyor!
Hemen hemen hepsi ilk 11’de görev alan tam 9 oyuncunun, kulübü bu nedenle TFF’ye şikayet ettiği ve takımın devre arası öncesi dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu ifade edildi. Eğer kulübü federasyona şikayet eden oyuncuların paraları gereken zaman içerisinde ödenmezse en az 4 takviyeye ihtiyacı olan Bordo-Beyazlılar’da takımın önemli isimleri boşa çıkacak. 

Yabancılar FIFA yolcusu
Cleyton, Tom, Segbefia ve Traore gibi birbirinden kaliteli yabancılara sahip olan Gakgoşlar’da bu oyuncuların hemen hemen hepsi için de benzer tehlike geçerli. Takımını yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle motive etmekte zorlanan teknik direktör İbrahim Üzülmez’in de şehrin ileri gelenlerinin kulübe olan ilgisizliğinden dolayı rahatsız olduğu bildirildi. 
İpler kopma noktasına geldi
Devre arasına iki maç kala en büyük sıkıntı ise primler. Çünkü normal maaşlarını alamayan futbolcular primlerini dahi göremiyor. Vali Murat Zorluoğlu dışında şehrin dinamiklerinden beklenen desteği göremeyen genç teknik adamın da kulüple iplerinin kopma noktasına geldiği edinilen bilgiler arasında. 
Geçen sezondan bu yana ilk kez zirve için bu kadar iddialı olan, İbrahim Üzülmez’in oynattığı etkili futbolla şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri haline gelen Gakgoşlar, 15 güne kadar beklediği desteği göremezse camiayı zor günler bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...