Cumhurbaşkanı Erdoğan santrada

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan santrada

SPOR Haberleri

230 milyon TL harcanarak yapılan Timsah Arena Stadı'nın bugünkü açılışında şöhretler karması maçı yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da forma giyecek.

Timsah Arena Bursa Büyükşehir Stadı, bugün saat 15.00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak.

Temeli 2011 yılının Haziran ayında atılan, 230 milyon TL harcanan Timsah Arena açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yer alacağı gösteri maçı gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de şöhretler maçında yer alacak. Karşılaşma, 8'er kişilik takımlarla 20'şer dakika oynanacak. Gösteri maçının ardından Türkiye şöhretler karması ve Bursa şöhretler karması karşı karşıya gelecek.

Timsah Arena'nın açılış sloganı, 'Tüm şehir tek yürek' olacak. Çekilecek tüm fotoğraflar bu hashtag ile sosyal medyada paylaşılacak. Stat açılış organizasyonları vatandaşlar için ücretsiz olacak. Açılış biletlerini gösteren vatandaşlar, toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecek.

Başakşehir'de hat-trick yapmıştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Temmuz 2014'te o dönem Başbakan iken Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışını gerçekleştirmişti. Gösteri maçında sahaya çıkan Erdoğan, hat-trick yaparak yıldızlaşmıştı.

Dünyada takım sembolüyle projelendirilen ve timsah görünümünde olan stadyum, 'Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde mimarisiyle ödül aldı.

Stadın en büyük özelliği, 84 adet tribün kapısıyla 8 dakikada tahliyeye imkan tanıması.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...