Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aybaba: 'Olcay Galatasaray'a gidiyordu, Beşiktaş'a aldım'

Aybaba: 'Olcay Galatasaray'a gidiyordu, Beşiktaş'a aldım'

SPOR Haberleri

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde transfer ettirdiği Olcay Şahan'ı Galatasaray'ın kapısından döndürdüğünü açıkladı.

2012-13 sezonunda Beşiktaş'ı çalıştıran Samet Aybaba, dün akşam Lig TV'de katıldığı Maraton programında önemli bir transfer bilgisi verdi.
Siyah beyazlı takımda görev yaptığı dönemde alınan Olcay Şahan'ın transferi konusunda açıklamalarda bulunan Aybaba, bu oyuncuyu Galatasaray'ın elinden aldıklarını söyledi.
Aybaba, "Olcay'ı Almanya 2. liginde buldum. Benden önce Galatasaray ile bir görüşmesi olmuş. Kendisini aradım ve Beşiktaş'ın büyük şans olacağını söyledim. Benim telefon konuşmamdan sonra Galatasaray'a gitmekten vazgeçti ve Beşiktaş'a geleceğini söyledi. O tip bir oyuncu alıyorsan, en iyisini Olcay'dır" dedi.

Aybaba: 'Olcay Galatasaray'a gidiyordu, Beşiktaş'a aldım'

OLCAY: SAMET AYBABA İKİNCİ BABAM
Samet Aybaba'nın, Beşiktaş'a transfer ettirdiği Olcay Şahan, Osmanlıspor maçının ardından Aybaba'nın canlı yayında olduğunu öğrenince, "Buradan babama selam söylüyorum. Samet hoca benim ikinci babam" dedi.

AYBABA 'OLCAY'I MESSI'YE DEĞİŞMEM' DEMİŞTİ
Samet Aybaba, 2012 yılında gazetecilerle yaptığı bir sohbet toplantısı sırasında, "Olcay Şahan mı Messi mi?" sorusuna, "Tabii ki Olcay. Kanatlardan bir çok şeyi yapıyor, alan boşaltıyor pozisyonlara giriyor. Bir de gol yapsa, zaten Real Madrid'de oynar" cevabını vermişti.
Olcay Şahan, 800 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Kaiserslautern'den transfer edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...