Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Podolski'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gözdağı!

Podolski'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gözdağı!

SPOR Haberleri

Galatasaray formasıyla çıktığı 23 maçta 10 gol atmayı başaran Podolski, takımının yeniden yükselişe geçeceğinden emin.

Akhisar’a attığı golle birlikte, Galatasaray formasıyla çıktığı  23 maçta gol sayısını 10’a yükselten Lukas Podolski, takımını sırtlamaya devam ediyor. 
Ligin ikinci yarısıyla ilgili görüşlerini paylaşan Alman futbolcu, “Her geçen maç daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Çok önemli bir galibiyet aldık. Şampiyonluk yarışında rakiplerimiz biraz daha avantajlı olsa da, bu durumu değiştirebiliriz. Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe, Arena’ya gelecek. Bu maçlar çok önemli olacak” ifadelerini kullandı. 
İlk yarıdaki son sınav olan Kayserispor maçını da kazanmak istediklerini belirten Poldi, “Devre arası kampında çok çalışıp, aradaki puan farkını kapatacağımızı düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

‘Taraftarımızın desteğiyle’
Bu sezon rakip filelere gönderdiği 10 golün 6’sını TT Arena’da kaydeden Alman futbolcu, “Sadece Arena’da değil, genel olarak başarılı bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Arena’daki atmosfer ve taraftarımızın desteği ile çok daha etkili olduğumuz kesin” diye konuştu. EURO 2016’da ülkesinin formasını giymek istediğini de hatırlatan Poldi, her iki takımın başarısı için de elinden geleni yapacağını söyledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...