Jose Mourinho, Wesley Sneijder'i istiyor

Jose Mourinho, Wesley Sneijder'i istiyor

SPOR Haberleri

Manchester United ile 5 yıllık anlaşma sağladığı iddia edilen Jose Mourinho'nun transfer listesindeki ilk ismin Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder olduğu iddia edildi.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre Portekizli teknik adamın takıma dahil etmek istediği ilk isim Galatasaray'da forma giyen Wesley Sneijder...
Sneijder'le başarıdan başarıya koşan Mourinho, 2010 yılında Inter'i Şampiyonlar Ligi ve Serie A şampiyonluğuna taşıyıp, İtalya Kupası'nı da müzesine götürmüştü.
Geçen sezon Chelsea'yle rahat bir şampiyonluk yaşayan ancak bu sezon takımının büyük hayal kırıklığı oluşturmasıyla görevine son verilen Mourinho, Sneijder'in takımın ihtiyacı olan oyunu domine edip, değiştirebilecek güçte bir futbolcu olduğunu savundu ve  United'dan ilk transferin Hollandalı olmasını talep etti.
Başarılı oyuncu 2012/2013 sezonunun devre arasında maaşında inirim yapmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakıldığı Inter'den Galatasaray'a 7.5 milyon euro (yaklaşık 32 milyon TL) karşılığında transfer olmuş ve kısa sürede İtalya'daki başarısını TÜrkiye'de de göstermişti. 

"Galatasaray'da mutlu değil"
Gazete ayrıca, Galatasaray'da 2.5 sezon geçiren Sneijder'in bu sezonki kötü gidişattan ötürü takımda mutlu olmadığını yazdı. Hollandalı'nın bu durumunun, Mourinho'nun planlarını gerçekleştirmesi için fırsat olduğu belirtildi. 

United'ın kapısından dönmüştü
Manchester ekibi, 2010 yılında Sneijder'i renklerine bağlamak istemiş ancak Inter, yıldız futbolcunun transferi için İngilizlerin ödeyebileceklerinden fazlasını talep etmişti. Konuyla ilgili o dönem açıklama yapan yıldız oyuncu "Inter'de muhteşem bir sezon geçirmiştik ve United, kulübümle konuşup beni transfer etmek istediklerini söylemişti. Ardından para konusunda anlaşma sağlanamadı. Ayrıca Inter'de mutluydum, kalmak istedim." ifadelerini kullanmıştı.
Hatırlanacağı üzere Hollandalı yıldız, Galatasaray Dergisi'ne 2010 yılında Alex Ferguson'la konuştuklarını açıklamış ve kendisine, gösterdiği ilgiden memnun olduğunu söylediğini belirtmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...