Meireles'e 'Git' denecek

Meireles'e 'Git' denecek

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli yönetim, dizinden ameliyat olup sezonu kapatan Portekizli futbolcunun kontratını feshetme kararı aldı. Meireles'e alacaklarına karşılık bonservisi teklif edilecek

Fenerbahçe'de Raul Meireles'le yollar tamamen ayrılıyor. Yönetim, önceki gün ülkesinde dizinden operasyon geçirip sezonu kapattığı belirtilen Portekizli futbolcunun kontratını feshetme kararı aldı. Haziran 2016'da sözleşmesi sona eren ve son sezonu için şu ana kadar kendisine 500 bin euro ödeme yapılan Meireles'e oynamayacağı dönem için ödeme yapmak istemeyen sarı-lacivertli yönetimin, 32 yaşındaki futbolcuya, "Alacaklarına karşı bonservisini bedava al git" diyeceği kaydedildi. Hayatının geri kalanını ABD'de geçirmek isteyen ve bu yüzden MLS Ligi (ABD Majör Lig) takımlarından biriyle anlaşmayı planlayan Meireles'in bu teklife sıcak bakacağı belirtiliyor.

9.5 milyon euro kazandı
Meireles, 10 milyon euro ödenerek 2012-13 sezonunun başında Chelsea'den transfer edilmişti. 4 yıllık anlaşma yapılan Portekizli oyuncu, ilk sezon 3 milyon euro+10 bin euro maç başı, sonraki iki sezon için 2.5 milyon euro+10 bin euro maç başı, son sezon ise 2 milyon euro+10 bin euro maç başı ücrete imza atmıştı. Meireles, halen 1.5 milyon euro alacağı olduğu F.Bahçe'den 990 bin euro da maç başı ücret kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...