Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'a 25 milyonluk müjde!

/ Kaynak: Vatan
Beşiktaş'a 25 milyonluk müjde!

SPOR Haberleri  / Vatan

Vodafone Arena'nın inşaatında adım adım sona doğru gelen Beşiktaş, kısa süre içinde harcamalarını finanse edebileceği kaynağa kavuşacak.

Önceki gün Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki yöneticiler, 64. hükümette de Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev alan Akif Çağatay Kılıç’a yaptıkları ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde müjdeli haberi aldı.Bilindiği gibi siyah-beyazlılar, Vodafone Arena’nın eski adı ‘yeni açık’ olan tribünü için Spor Toto Teşkilatı ile isim hakkı anlaşması yapmıştı. Kartal’a 50 milyon TL getirecek olan anlaşmanın 25 milyon TL’lik kısmı kulübe ödenmişti.

TAMAMI STADA GİDECEK
Bakan Kılıç, önceki gün makamında kabul ettiği Beşiktaş yönetimine, anlaşmadan kalan 25 milyon TL’nin de kısa süre içinde kulübe aktarılacağının sözünü verdi. Söz konusu paranın kulübün hesabına geçmesinin ardından ekonomik anlamda nefes olacak olan siyah-beyazlı yönetimin, bu kaynağın tamamını stadın harcamalarında kullanacağı öğrenildi.

SPOR
Kaynak: Vatan
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...