Tribünden kulüp yönetilmez

Tribünden kulüp yönetilmez

SPOR Haberleri

Yönetimdeki bazı isimlerin Galatasaray'ı tanımadığını belirten eski başkan "Tüzük açık; başkan isterse seçime gidilir ve bazı üyeleri değiştirebilir" diyerek kongre çağrısı yaptı

Galatasaray'ın eski başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, "Galatasaray'ın kötüye gideceğini düşünmek dahi istemiyoruz. Her Galatasaraylı, Galatasaray'ın iyi olmasını ister" diye konuştu. Mayıs ayında yapılan seçimde Dursun Özbek'e tam destek veren Yarsuvat, Özbek'in yönetimini revize etmesi gerektiğini, bunu kendisine de ileteceğini söyledi. Radyosp or'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan eski başkan, "Yönetim Kurulu'ndaki bazı üyeler Galatasaray'ı tanımıyor ve bilmiyorlar. Galatasaray'ı tribünden idare etmeye çalışıyorlar. Galatasaraylı duruşları yok. Yapacakları şey öncelikle açıp tüzüğü okusunlar. Daha sonra geçmiş yılları incelesinler, Divan Kurulu toplantısının zabıtlarını okusunlar. Galatasaraylıların birbirlerine karşı nasıl konuşması, hitap etmesi gerektiğini öğrensinler" dedi. 

İbra edilmez ise seçim 
Kulüp tüzüğüne göre başkan ve yönetim kurulu isterse seçime gidilebileceğini kaydeden Duygun Yarsuvat, "Tüzük açıktır yönetim kurulu ve başkan isterse seçime gider. Yeni bir Genel Kurul yapar, kendi üyelerinin bazılarını da değiştirebilir. Bir başka hal ise; sene sonuna kadar gidilir, mali genel kurul ibra edilmez ise seçime gidilir" şeklinde konuştu. Adnan Polat ve Ünal Aysal arasındaki atışmanın sorulması üzerine ise, "Böyle bir çekişme, böyle bir görüşme gerçek bir Galatasaraylı tarafından yapılamaz. Bu konuşmaları, her iki tarafından konuşmaları asla kabul etmiyorum" diyen Yarsuvat, yönetici Fatih İşbecer'in "Galatasaray fakirleşirken zenginleşenler oldu" sözlerini ise şöyle değerlendirdi: Çıksın zenginleşenler kimse söylesin. Bunu yapmadıktan sonra bütün çalışanları zan altında tutmak, bütün idarecileri zan altında tutmak kabul edilir bir şey değildir."

YERiNi KiMSE DOLDURAMAZ
Hamzaoğlu'nun gönderilmesine çok üzüldüğünü kaydeden Yarsuvat, "Hamzaoğlu ile görüştüm; onun arkasında olduğumu söyledim. Sen 3 kupa getirdin, senin yerini kimse dolduramaz diye konuştum" dedi.

ÖZBEK'E iBRAHiMOViÇ CEVABI
G.Saray 'da Başkan Dursun Özbek her fırsatta, "Bizi İbrahimoviç dedikoduları yaktı" derken, muhaliflerden başkanın bu sözlerine sert yanıt geldi. Refik Arkan, Özbek'i taraftarı aldatmakla suçlarken ilginç bir detay sundu. Özbek'in TRT'de katıldığı bir programı hatırlatan Arkan, "İbrahimoviç gündemde mi?" diye sorulunca, "G.Saray'a hem sportif hem de marka açısından fayda sağlayacak her futbolcunun müşterisiyiz" demişti. Siz bu ifadeden ne anlarsınız?" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...