Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdal Torunoğulları'ndan transfer açıklaması

/ Kaynak: DHA
Erdal Torunoğulları'ndan transfer açıklaması

SPOR Haberleri  / DHA

Ara transfer döneminde kadrosunu stoper ve kaleci ile güçlendirecek olan Beşiktaş'ta çalışmalar titiz bir şekilde sürüyor.

Beşiktaş'ın Dış Transferden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları aralarında İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya ve Ukrayna'nın da olduğu bir çok ülkede temaslarda bulundu. Teknik direktör Şenol Güneş'in onay verdiği tüm isimler ile temasa geçen Torunoğulları oyuncuların kulüplerine de Beşiktaş Yönetiminin belirlediği bütçe doğrultusunda teklifleri iletti.
Transferde adı geçen isimlerin hemen ''oldu, bitti, geliyor'' şeklinde yansıtılmasının doğru olmadığını ifade eden Torunoğulları, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, ''Oyuncu gelirim yanıtı verince herkes hemen transfer bitti zannediyor. Bu yanlış bir algı. Transferde henüz biten bir şey yok'' dedi.

''Oyuncu gelirim deyince transfer bitti zannediliyor"
Medyada çok sık bir şekilde ismi geçen Boyko ve Douglas Silva konusunda beklentilerin aksine bitme aşamasına gelen bir gelişme olmadığını söyleyen Torunoğulları, ''Boyko ve Douglas ismi artık herkesçe bilindiği ve her gün gündeme geldiği için konuşmakta bir sakınca yok. Ama yazıldığı çizildiği gibi bu iki oyuncu da biten hiç bir şey yok. Sürekli birileri tarafından bu haberler yaptırılıyor gibi bir durum söz konusu. Ama kulübe evraklar gelmiş, oyuncular gelecekmiş gibi şeyler doğru değil. Oyuncu gelirim yanıtı verince herkes hemen transfer bitti zannediyor. Bu yanlış bir algı; zaten gelmem diyen oyuncuyla günlerce uğraşacak değiliz. Gelmeye niyeti olan oyuncularla ve onların kulüpleri ile temasa geçiyoruz. Esas iş ondan sonra başlıyor, kulübüyle anlaşmak ve ikna etmek işin en zor kısmı'' diye konuştu.

''Boyko ve Douglas olmazsa olmaz isimler değil"
Boyko ve Douglas konusuna da değinen Erdal Torunoğulları, ''Boyko ve Douglas'da biten hiç bir şey yok. Üstelik Boyko ve Douglas bizim 'olmazsa olmaz' diye belirlediğimiz isimler değil. Sadece iki oyuncu üzerinden transfer çalışması yapmıyoruz. Altrenatifli bir listemiz var ve aynı anda bir çok isimle ve kulüplerle temas halindeyiz. Bu iki isim olmaz ise diğer oyunculardan ikisini getirmek için tüm çabamızı göstereceğiz. Transfer öyle hemen iki günde bitecek iş değil zaten'' diyerek beklemede olduklarını ifade etti.

''Yıldızlarımıza gelmesi muhtemel tekliflere dahi kapalıyız"
Torunoğulları, Gökhan Töre ve Mario Gomez gibi takımın yıldız oyuncularının adlarının sıkça transfer piyasasında yer almalarını 'hem gelen hem de gelmesi muhtemel' tekliflere dahi kapalı olduklarını belirterek, ''Biz şampiyonluğa oynuyoruz ve şampiyon olmak için kadromuzu güçlendirme çabası içindeyiz. Yıldız oyuncularımızın adlarının sıkça transfer piyasasında yer alması normal ama bu tarz haberlere, gelen ve gelmesi muhtemel tekliflere dahi kapalıyız. Sadece teknik heyetin onay verdiği isimlere takımdan ayrılmaları konusunda kolaylık göstereceğiz. Zaten bu isimlerde biliniyor. Bunun dışında göndereceğimiz oyuncu olmayacak hele yıldız oyuncularımız hiç bir şekilde olmayacak'' diye değerlendirdi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...