Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Enrique'den sürpriz karar! Arda Turan...

Enrique'den sürpriz karar! Arda Turan...

SPOR Haberleri

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, bugün oynanacak Espanyol maçı öncesi büyük bir sürpriz yaparak, karşılaşmada forma giyemeyecek olmalarına rağmen Arda Turan ve Aleix Vidal'i as takımda oynattı.

FIFA'nın Barcelona'ya verdiği transfer cezası 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle sona erdi. Geçtiğimiz yaz takıma katılan Arda Turan ve Aleix Vidal'in oynamalarının önünde hiçbir engel kalmadı. İki yıldızın bugün yapılacak Espanyol maçında forma giymeleri bekleniyordu, ancak İspanya Futbol Federasyonu'nun 1 Ocak'ta tatil olması ve oyuncuların resmi kayıtlarının yapılamaması nedeniyle Arda ve Vidal bu karşılaşmada forma giyemeyecek. 

Arda ve Vidal, Barcelana formasıyla ilk maçlarını 6 Ocak Çarşamba günü Kral Kupası'nda yine Espanyol'e karşı oynayacak.
Barcelona, Arda Turan'ı Atletico Madrid'den 41 milyon Euro'ya, Aleix Vidal'i de Sevilla'dan 17 milyon Euro'ya satın almıştı.
Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique buna rağmen her iki oyuncuyu da dünkü taktik çalışmasında as takımda oynatttı. Enrique'nin, bugünkü maçta yer almayacak olmalarına rağmen Arda ve Vidal'i takıma alışmaları için böyle bir uygulamaya gittiği belirtildi.

LUIS ENRIQUE ÇOK UMUTLU
Luis Enrique, transfer yasağından ötürü sezon başından bu yana hazırlık maçlarında dahi oynatamadığı iki futbolcudan çok umutlu olduğunu belirterek, "Arda ve Vidal, Barcelona'da oynayabilecek kalitede oyuncular. Her ikisinin de takıma büyük güç katacağına inanıyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...