Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünal Aysal’ın Barbie isimli yatı kül oldu

Düzenleyen:
Ünal Aysal’ın Barbie isimli yatı kül oldu

SPOR Haberleri

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir marinada çıkan yangında eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın Barbie isimli 50 metrelik mega yatı ile bir başka yat kül oldu.

Edinilen bilgiye göre, yangın gece 04.00 sıralarında işadamı Bilgin Özkaynak’ın sahibi olduğu Ege ve Akdeniz’in en büyük marinası konumundaki Yacht Marin isimli işletmede meydana geldi. Marinada bağlı bulunan 73 metre uzunluğundaki The One isimli lüks yatta henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın sahibi olduğu 50 metre uzunluğundaki Barbie isimli yata sıçradı. Yangına ilk müdahaleyi marina görevlileri yaparak itfaiyeye haber verdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda arazöz kısa sürede olay yerine ulaşarak alevlere müdahalede etti. Sahil Güvenlik ekiplerinin de denizden müdahale ettiği yangın yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından güçlükle kontrol altına alındı. Çıkan yangında Aysal’ın 25 milyon Euro’luk lüks yatının tamamına yakını kullanılamaz hale geldi. Soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirilirken, yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
Ünal Aysal’ın Barbie isimli yatı kül oldu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...