Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Emenike bereketi!

Fenerbahçe'de Emenike bereketi!

SPOR Haberleri

Birleşik Arap Emirlikleri’nde 14 maçta fileleri 9 kez havalandırarak takımını zirveye taşıyan Emmanuel Emenike büyük prim yaptı.

Fenerbahçe'de Emenike’nin performansı yönetimin sezon sonu için ellerini ovuşturmasına neden oluyor. Geçtiğimiz sezonu 4 golle tamamlayan Nijeryalı golcü, bu sezon başında 2.5 milyon Euro kiralama bedeli karşılığında Birleşik Arap Emirliği’nin Al Ain takımına transfer olmuştu.

Burada müthiş bir performans sergileyen Emenike oynadığı 14 maçta rakip fileleri 9 kez havalandırarak takımı Al Ain’in ligde lider olmasını sağladı.Bu performans değeri 5 milyon Euro’ya kadar düşen Nijeryalı’nın bir anda değer kazanmasını sağladı. Sarı lacivertli yönetim sezon sonunda Emenike’ye talip çıkarsa kapıyı en az 15 milyon Euro’dan (yaklaşık 48 milyon TL) açacak.

MOUSSA SOW DA ŞOV YAPIYOR
Emenike’nin Al Ain takımında kendini bulması geri dönme ihtimalini de canlandırdı. Nijeryalı yıldız için sezon sonunda istenilen rakam verilmezse Emenike’nin geri dönüş kapısı da açık olacak.Sezon başında 17 milyon Euro karşılığında Al Ain’in ezeli rakibi Al Ahly’ye transfer olan Sow da son haftalarda attığı goller ile adından söz ettiriyor. Senegalli oyuncu son 3 maçta attığı 4 golle takımını, zirvenin Al Ain ile birlikte ortağı yapmış durumda...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...