Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda sahaya çıkıyor!

Arda sahaya çıkıyor!

SPOR Haberleri

Barcelona'nın İspanya Kral Kupası'nda yarın Espanyol ile karşılaşacağı maçta milli yıldız Arda Turan, ilk kez takımının formasını giymeye hazırlanıyor.

Arda Turan ve Katalan ekibinin diğer transferi Aleix Vidal, teknik direktör Luis Enrique'nin şans vermesi halinde Kral Kupası son 16 turunda Espanyol karşısında oynanacak derbi maçta sahaya çıkabilecek.Barcelona'da Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez, Andres Iniesta gibi yıldız futbolcularla oynayacak Arda, 7 numaralı formayı taşıyacak.Geçen temmuz ayında, 34 milyon avro ve tutturulacak hedeflere göre 7 milyon avroluk opsiyonla Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, FIFA'nın Barcelona'ya verdiği ceza sebebiyle şimdiye kadar yeni takımında forma giyemedi.

Milli futbolcu, Barcelona'da antrenmana çıktığı geçen 6 aylık sürede sadece A Milli Futbol Takımı ile 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki 4 resmi müsabakanın yanı sıra 2 de özel karşılaşmada oynama fırsatı buldu.Galatasaray altyapısından yetiştikten sonra 2011'de İspanya'ya transfer olan ve Atletico Madrid formasıyla 4 sezonda lig şampiyonluğu, Kral Kupası, İspanya Süper Kupası, Avrupa Süper Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Arda Turan, yeni takımı Barcelona ile kariyerine yeni kupalar eklemeye çalışacak.

Son olarak ligde golsüz berabere kalan Barcelona ile Espanyol arasında Camp Nou'da oynanacak İspanya Kral Kupası son 16 turu ilk maçı, yarın TSİ 21.30'da başlayacak. Kral Kupası'nda yarın ayrıca, Athletic Bilbao-Villarreal, Mirandes-Deportivo, Valencia-Granada, Real Betis-Sevilla, Rayo Vallecano-Atletico Madrid ve 7 Ocak Perşembe günü Cadiz-Celta, Eibar-Las Palmas maçları oynanacak. Son 16 turunda rövanş maçları ise 12-13-14 Ocak tarihlerinde yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...