'Galatasaray'da yarım kalmış bir işim var'

'Galatasaray'da yarım kalmış bir işim var'

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi Nasuhi Sezgin, "Ribery, Galatasaray'ı unutamadı.

'Galatasaray'da yarım kalmış bir işim var'

Ara transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray'da sezon sonu için bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. 2005-06'da formasını giydiği Cimbom'dan olaylı bir şekilde ayrılan Franck Ribery'nin Galatasaray'a geri dönmek istediği ileri sürüldü. Yönetici Nasuhi Sezgin'in yakın çevresine söylediğine göre, sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılmaya hazırlanan Ribery "Galatasaray'da yarım kalmış bir işim var. O işi tamamlamak istiyorum" dedi. Ribery, Galatasaray camiasında büyük yankı uyandıracak bu sözlerinin ardından dün heyecan dozunu doruğa çıkaran bir paylaşımda bulundu. 

32 yaşındaki Fransız futbolcu, İnstagram'dan Galatasaray formalı fotoğrafını paylaşarak, Cimbom'a dönüş yolunda güçlü bir sinyal daha verdi. Sakatlığı nedeniyle bu sezon sadece 15 dakika forma giyebilen tecrübeli sol kanat oyuncusunun sahalara dönüş tarihi 15 Şubat olarak açıklandı. Ancak Bayern, Douglas Costa'dan formayı kapması neredeyse "imkansız" görünen Ribery'yi yeni sezonda kadroda düşünmüyor. Hatta Alman kulübünün, sözleşmesi 2017'de bitecek olmasına rağmen takıma yaptığı katkılardan dolayı bir jestte bulunarak Ribery'yi bedelsiz serbest bırakacağı kaydediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...