Messi ile ne konuştu?

Messi ile ne konuştu?

SPOR Haberleri

Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi, attığı ilk golün ardından Arda Turan'a sarılıp kulağına bir şeyler söyledi.

Barcelona formasıyla ilk maçını oynayan Arda Turan, neler hissettiğini karşılaşma sonrasında NTV Spor'a anlattı. Çok sevinçli olduğunu dile getiren milli futbolcu, şunları söyledi:
"Tabii ki bir heyecan oluyor ama rahattım. Maç da çok keyifli geçti, kazandığımız için çok mutluyum. Çok iyi hissediyorum. Maç çok farklı bir şey. Yeniden bir şeyler göstermek istiyorsunuz. Takımımızda zaten dünyanın en iyileri oynuyor. İlk maçımda kazanmak çok önemliydi. Geriye de düştük, kazanamasaydık çok üzülürdüm. Messi gelip kulağıma bir şeyler söyledi ama bende kalsın. Aramızda bir espri vardı."

LUIS ENRIQU ARDA'DAN MEMNUN
Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Espanyol'a karşı oynanan maçta ilk defa forma şansı bulan Arda Turan ve Aleix Vidal'ı övdü. Enrique, "Arda ve Aleix'in oyunları hoşuma gitti. Arda çözümler buldu ve oyunu kanatlara taşıdı. Aleix de iyi bir süre aldı" dedi.
Barcelonalı futbolculardan Gerard Pique de gazetecilere yaptığı değerlendirmede, "Arda ve Aleix'i çok iyi gördüm. Nerden bakarsanız 6 aydır oynamıyorlar. Sezonun kalan kısmında takım için çok önemli iki futbolcu olacaklar ve çok katkı sağlayacaklar" ifadesini kullandı.

Messi ile ne konuştu?

BARÇA TARAFTARLARI: ARDA DOĞRU KARAR
Tenik direktör Luis Enrique'nin Arda Turan'ı ilk 11'de oynatması bazı Katalan spor gazetelerinin taraftar anketinde soru olarak yöneltilirken, yüzde 97'lik bir oranın İspanyol teknik adamın Arda kararını doğru bulduğu görüldü.

Messi ile ne konuştu?

SOSYAL MEDYADA ARDA FIRTINASI 
Arda Turan, Barcelona formasını ilk kez giymesiyle ilgili maç öncesinde sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaştı. Barcelona Kulübü de aynı şekilde milli futbolcunun tanıtımını en iyi şekilde yapmak için maç öncesi ısınmalardan ve soyunma odasından Arda'nın görüntü ve fotoğraflarını resmi sosyal medya hesaplarından yayımladı.BAYRAMPAŞA'DA HERKES ARDA TURAN!
Milli futbolcunun doğup büyüdüğü Bayrampaşa'da da görülmemiş bir heyecan yaşandı. Bayrampaşa sokakları gün boyu Arda Turan forması giyen futbolseverlerle dolup taştı. Yıldız oyununun formasını giyen futbolseverler kahvehalerde maç saatini böyle bekledi.

İSPANYOL BASININDAN TAM NOT
Arda Turan, Barcelona formasıyla oynadığı ilk maçta İspanya basınından geçer not aldı. Nou Camp’ta Espanyol karşısında 68 dakika oynayan milli oyuncu için gazeteler ‘Aşı tuttu’ manşetleri attı. Kapağında Arda ve Messi’nin gol sevincini kullanan El Mundo Deportivo, “Arda, Messi’yle coşturdu ve renk verdi. İlk maçta aşı tuttu” ifadelerini kullandı. Marca “Arda reverans yaptı” As ise “Arda 68 dakika sahada kalırken iyi bir seviyede olduğunu herkese gösterdi” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...