Barcelona Espanyol maçında kavga çıktı!

/ Kaynak: Hürriyet
Barcelona Espanyol maçında kavga çıktı!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Arda Turan'ın da forma giydiği Barcelona-Espanyol maçından sonra iki takımın futbolcuları soyunma odası koridorlarında birbirlerine girdi.

Barcelona’nın 4-1 kazandığı Espanyol maçı sonrası iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Soyunma odasına giderken tünelde birbirlerine sözlü saldırıda bulunan futbolcuların gerilimi büyük yankı uyandırdı.
Espanyol cephesi, Barcelonalı bazı futbolcuların soyunma odası tünelinde kendilerini beklediklerini iddia ederken, bu isimlerin Suarez, Mascherano, Pique ve Busquets olduğu belirtildi.

Barcelona Espanyol maçında kavga çıktı!
Barcelonalılar ise Espanyollu oyuncuların kendilerine hakaret ettiklerini savunurken, "Senin kafanı patlatacağım" türünden tehditlerle soyunma odalarının yumruklandığını öne sürdü. 

Barcelona Espanyol maçında kavga çıktı!

INIESTA: YAŞANANLAR NORMAL ÇÜNKÜ BU BİR DERBİ!
Barça’nın tecrübeli futbolcusu Andres İniesta, yaşananların bir derbi maçı için normal olduğunu belirterek, "Her şey sahada kaldı" değerlendirmesinde bulundu. Espanyollu oyuncu Gerard Moreno ise yaşananların ardından tepkisini “susmayacağız” diyerek dile getirdi.

Barcelona Espanyol maçında kavga çıktı!

MESSI'YE VİCDANSIZCA FAUL!
İki takım futbolcularının kavgaları kadar dikkat çeken bir başka olay Espanyol kalecisi Pau Lopez'in, Lionel Messi'ye yaptığı sert hareket oldu. Maçın ikinci yarısında sağ taraftan Arda Turan'ın yaptığı ortaya vurmaya çalışan Messi, kaleci Pau Lopez ile birlikte yerde kaldı. Pau Lopez ayağı kalkarken bilinçli olarak Arjantinli yıldızın bileğine sert biçimde bastı ve adeta sakatlanmasını garantiye almak için ayağını iyice bastırdı. 
Neyse ki Messi'ye bir şey olmadı, ancak hakem pozisyonu göremediği için Pau Lopez'in yaptığı yanına kar kaldı.

Barcelona Espanyol maçında kavga çıktı!
Kaleci Pau Lopez bir arada Arda Turan'ın da üzerine yürüdü.
Bu arada maç sonunda iki takım futbolcuları arasında yaşanan kavganın Arda Turan ve Pau Lopez arasında yaşanan gerilimin devamı mı, yoksa Messi’nin ayağına basılmasından mı kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Ancak suçlamaların odağında Luis Suarez ve Busquets bulunuyor. 

LUIS ENRIQUE HAKEMLERİ SUÇLADI
Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique de maç sonunda çıkan olaylara tepki gösterdi. Enrique, "Bu, Amerikan futbolu değil futbol. Yaşananların en büyük sorumlusu hakemlerdir. Sahada futbol oynanmasına izin vermediler" dedi.

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...