Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'u özledim!

İstanbul'u özledim!

SPOR Haberleri

Geçen sezonu ayak bileğindeki sakatlık yüzünden bu sezonu ise kas yırtılması yüzünden sakat geçiren Franck Ribery'nin, Bayern Münih'ten ayrılmanın hazırlıklarını yapması Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı.

2015 Mart ayından bu yana sahada hiç yer almayan Ribery'nin sağlık durumu sarı-kırmızılı yöneticileri korkutsa da, sarı-kırmızılı taraftarların Fransız yıldıza olan özlemleri transferi zorunlu kılıyor.

İSTANBUL'U ÖZLEDİM
Yönetici Nasuhi Sezgin'in "Bakarsınız Ribery döner" sözlerinin arkasındaki gerçeğin ise Fransız oyuncunun, tatil için geldiği Antalya'da tanıştığı Galatasaraylılara, "İstanbul'u özledim. Türkiye'de yapacak işlerim bitmedi" sözlerinin yattığı öğrenildi. Fransız yıldızın sözleşmesini 'karşılıklı anlaşma' yoluyla feshedilmesi gündeme gelirken böyle bir feshin gerçekleşmesi durumunda Galatasaray'ın devreye gireceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...