Kevin Constant sürprizi!

Kevin Constant sürprizi!

SPOR Haberleri

İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde parasını zamanında alamadığı gerekçesiyle tam FİFA'lık olmak üzereyken son anda karşılıklı olarak anlaşılıp yolların ayrıldığı ve fesih bedeli olarak da 2 milyon Euro ödeneceği açıklanan Kevin Constant'ı, Muharrem Usta yönetimi Trabzon'a davet etti.

Trabzonspor’dan ilginç gelişme yaşandı. Geride kalan İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde parasını zamanında alamadığı gerekçesiyle FIFA’lık olmak üzereyken son anda karşılıklı olarak anlaşıp yolların ayrıldığı ve fesih bedeli olarak da 2 milyon Euro ödeneceği açıklanan Kevin Constant’ı Muharrem Usta yönetimi Trabzon’a davet etti. 

Kevin Constant’ın önümüzdeki hafta içerisinde Trabzon’a gelerek Başkan Muharrem Usta yönetimiyle görüşecek. Öğrenildiğine göre, Constant’ın banka hesabına geçen süreçte halen parasının yatırılmadığı ve bu nedenle Gineli’nin bu durumu FİFA’ya bildirmek üzere olduğu, bu nedenle de köşeye sıkışan Usta yönetimi de Constant’ı Trabzon’a davet ederek yeni bir ödeme planı yapıp Constant’ı ikna etmeye çalışacağı bildirildi.

'TAKIMDA KAL’ DENİLECEK'
Başkan Muharrem Usta yönetiminin ayrıca, Constant’a “Trabzon’da kal. Yeniden takımla birlikte çalış ve oyna” demeyi de düşündüğü öğrenilirken, Gineli milli futbolcunun bu teklife nasıl bir yanıt vereceği de daha şimdiden merak konusu oldu. Ancak, Constant’ın öncelik konusunun alamadığı paranın tarafına verilmesinin olduğu ardından da sorun çözüldüğünde yönetimin kendisine yapacağı yeni teklifi değerlendirmeye alabileceği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...