Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Linnes'in menajeri İstanbul'da

/ Kaynak: Fanatik
Linnes'in menajeri İstanbul'da

SPOR Haberleri  / Fanatik

24 yaşındaki Norveçli sağ bekin menajeri Jim Solbakken İstanbul'a geldi. İşte Solbakken'in transferle ilgili sözleri..., Sağ bek transferini bir an önce bitirmeye çalışan Galatasaray’da sıcak saatler yaşanıyor...

Sürpriz bir şekilde gündeme gelen Molde’nin sağ beki Martin Linnes için girişimleri hızlandıran Sarı-Kırmızılılar, Norveçli futbolcunun menajeri Jim Solbakken’i İstanbul’a getirdi. Kendisine telefonla ulaştığımız Solbakken, Martin Linnes’in Galatasaray’a transferiyle ilgili sorularımıza, “İstanbul çok güzel şehir ama bugün soğuk. Neler olacağını göreceğiz” cevabını verdi.

Galatasaray’ın 24 yaşındaki oyuncuyla anlaştığı, Molde’yi ikna etmeye çalıştığı iddia ediliyor. Linnes, transferi halinde Molde de aynı ligde yer aldığı için UEFA Avrupa Ligi’nde forma giyemeyecek.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...