Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Egemen'den transfer açıklaması!

/ Kaynak: Fanatik
Egemen'den transfer açıklaması!

SPOR Haberleri  / Fanatik

İsviçre'nin FC Wil 1900 takımında forma giyen Egemen Korkmaz, hakkında çıkan transfer iddiaları üzerine bir açıklama yaptı.

İsviçre'nin FC Wil 1900 takımında forma giyen Egemen Korkmaz, hakkında çıkan transfer iddiaları üzerine bir açıklama yaptı. Eski Fenerbahçeli futbolcu, FC Wil 1900 takımının bir parçası olmaktan onur ve gurur duyduğunu belirterek, sportif hayatının bu kulüpte devam edeceğini söyledi.

Egemen Korkmaz'ın açıklamaları şöyle:

"Değerli Sporseverler ve Basın Mensuplar
Sezon başından bu yana bugün için futbolcu olarak hizmet ettiğim kulübüm FC Wil 1900 takımında uzun yıllar farklı görevlerle çalışmalarıma devam etmek arzu ve isteğini, projeler tarafıma aktarıldığı ilk günden bu yana içimde büyük bir heyecanla taşımaktayım.

Halihazırda sezon başında ortaya konulmuş olan hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza yoğun bir tempoda devam etmekteyiz. Bir kez daha şunu belirtmek isterim ki FC Wil 1900 takımının bir parçası olmaktan onur ve gurur duymaktayım ve son derece mutluyum. Sportif hayatımın FC Wil 1900 kulübünde devam edeceğini, an itibari ile tek düşüncemin kulübümün hedeflenen başarıya ulaşması olduğunu kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım."
Öte yandan Egemen Korkmaz'ın menajeri Erdinç Şehit de gelen tekliflere teşekkür etti.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...