Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray bombayı patlatıyor

/ Kaynak: Fanatik
Galatasaray bombayı patlatıyor

SPOR Haberleri  / Fanatik

Transferin flaş ekibi Galatasaray'ın durmaya niyeti yok. Mustafa Denizli'nin istekleri için günlerdir çalışan yönetim, Sivas maçı nedeniyle kısa bir ara verip, ardından yıldızlara imza attıracak.

Ligin ilk yarısında zirvenin uzağında kalan Galatasaray, bu farkı kapatmak için transferde gaza bastı.

Kasımpaşa’dan Donk ve Molde’den Linnes’i alarak orta alan ve savunmanın sağını güçlendiren Cim Bom, şimdi de hücuma takviye için atağa kalktı. Gündeme yeni gelen isimler de var, uzun zamandır adı Sarı- Kırmızılı ekip ile anılanlar da. Transfere bugün oynanacak Sivas maçı için kısa bir ara veren yönetimin hafta başından itibaren yeni yıldızları da İstanbul’a indirmesi bekleniyor.

Damiao’da fark kapanıyor
Bonservisi elinde olduğu için yapılacak bütün teklifleri görüp öyle karar vereceğini açıklayan Damiao’nun istediği ile Galatasaray’ın önerdiği rakamlar arasındaki farkın büyük ölçüde kapandığı ortaya çıktı. Yıllık 3 milyon Euro’ya kadar çıkan Cim Bom ile Sambacı arasındaki pazarlıklar imza parası üzerinden görülüyor. Sarı-Kırmızılılar’ın bu rakamı yıllara bölerek ödeme teklifi yaptığı, Damiao’ya da karar için 3 günlük son süreyi tanıdığı öğrenildi.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...