Burak Yılmaz gerilimi

Burak Yılmaz gerilimi

SPOR Haberleri

Özbek, tecrübeli hoca ile yaptığı görüşmede West Ham'dan gelen teklifin iyi bir fırsat olduğunu ifade ederek Burak'ı satmak istediklerini ifade etti Denizli, transfer yapamadıkları bir ortamda golcü oyuncunun gitmesinin takımı olumsuz etkileyeceğini söyledi ve ikili arasında köprüler atıldı

Galatasaray'da tam anlamıyla Burak Yılmaz krizi yaşanıyor. Başkan Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile yaptığı toplantıda West Ham'dan gelen tekliften bahsetti. Bunun iyi bir fırsat olduğunu ve golcü oyuncuyu satmayı düşündüğünü iletti. Bunun üzerine Denizli, golcüsünün satılması durumunda zor durumda kalabileceklerini söyledi. İkili arasında soğuk rüzgarların estiği toplantıdan sonra Denizli ve Özbek herhangi bir görüşme yapmadı. Her maçtan önce Denizli'yi arayan ve başarılar dileyen Özbek'in, Osmanlıspor maçından önce tecrübeli teknik adamı aramadığı ve Mustafa Denizli'nin "Bu şartlar altında başarılı olmak imkansız" diyerek istifayı bile düşündüğü iddia ediliyor. 

Taraftarlar beni istemiyor 
Mustafa Denizli ile Dursun Özbek'in arasını açan Burak Yılmaz artık West Ham'a gitmeye sıcak bakıyor. Başkan Özbek'in bizzat, "Seni istiyorlar. Ne diyorsun?" sorusuna Burak, "Artık burada istenmediğimi düşünüyorum" cevabını verdi ve bunun üzerine İngiliz ekibiyle görüşmeler hızlandırıldı. Osmanlı maçında attığı golden sonra taraftarlara el sallayan futbolcunun, Denizli'den West Ham'a gitmek için izin istediği bildirildi. Tecrübeli hocanın, kesin bir yanıt vermediği ama bu durumdan duyduğu rahatsızlığı ifade ettiği öğrenildi. 

MEN TEHLiKESi ETKiLEDi
UEFA'nın Galatasaray'ın 1+1 yıl Avrupa'dan men edilmesini istemesinin ardından ilk fire Burak Yılmaz'la yaşanacak gibi... Daha önce ayrılmayı düşünmediğini ifade eden yıldız oyuncu, UEFA'nın açıklamasını ve feda söylentilerinin gündeme gelmişinden sonra West Ham'ın teklifini değerlendirme kararı aldı. Osmanlı maçında attığı golden sonra taraftara el sallayan, maç sonunda da "Transferim 2-3 gün içerisinde belli olacak" diyerek vedasını doğrulayan Burak, gemiyi ilk terk eden isim olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...