Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Transfer yasağı kapıda!

/ Kaynak: Fanatik
Transfer yasağı kapıda!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Chelsea kulübü, Burkino Faso orta saha oyuncusu Bertrand Traore transferinde usulsüzlük yaptığı için dolayı FIFA tarafından incelemeye alındı.

Traore transferi, oyuncu Chelsea'ye 16 yaşında geldikten sonra U-18 takımında oynadığı ve transfer olduğu sezonda A takımda oynaması nedeniyle Fifa tarafından inceleme altında.Chelsea kulübü ise kendilerine Fifa tarafından ceza verilmeyeceği görüşünde...

Madridliler'e de ceza gelmişti
FIFA, uluslarararsı transferlerde U-18 yaşındaki futbolcuları kadrolarına katan iki Madrid takımına bu nedenle transfer yasağı getirmişti.

Chelsea: Transfer kurallara uygun
Chelsea kulübü şu anda Traore'yi sadece özel maçlarda oynatabilecek. Maviler'den yapılan açıklamada "Traore'nin 2014 senesinde Chelsea kulübüne kaydolduğu ve transferin Futbol federasyonu ve Premier lig kurallarına uygun olarak yapıldığı belirtildi.Premier Lig'e ve Federasyon'a göre Chelsea, Traore transferinde yanlış bir beyanda bulunmadı.Daha önce 2010 senesinde Gael Kakuta transferinde Chelsea için transfer yasağı getirilmek istenmiş yapılan itiraz sonrası bu yasak kaldırılmıştı.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...