Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PSG'den transfere rekor bütçe!

/ Kaynak: Hürriyet
PSG'den transfere rekor bütçe!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Paris Saint Germain'in Katarlı sahibi Şeyh Nasır El-Khelaifi, gelecek sezon için transfere tam 520 milyon Euro (yaklaşık 1.7 milyar TL) ayırdı. Şeyh'in transfer listesinde Ronaldo ve Neymar gibi dünya yıldızları bulunuyor.

Fransız ekibi Paris Saint Germain, sezon sonunda eşi benzeri görülmemiş rekora imzasını atacak.

PSG'den transfere rekor bütçe!

Bugüne kadar flaş transferlerle dikkatleri çeken ekip, Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmek için 520 milyon Euro’luk rekor bir transfer bütçesi hazırladı.Finansal Fair Play kuralları doğrultusunda hareket ettiklerini doğrulayan PSG’nin sahibi Nasır El-Khelaifi, dünya futbolunun en büyük yıldızlarını almak için düğmeye bastı.

Sadece Neymar ve Cristiano Ronaldo için 300 milyon Euro ödemeye hazır olan Fransız ekibinin listesinde Robert Lewandowski de yer alıyor.Katarlı işadamı Şeyh Nasır El-Khelaifi, 2012 yılında Paris Saint Germain'i satın aldıktan sonra David Beckham, Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva ve David Luiz gibi dünya çapında oyuncuları transfer etmişti.

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...