Aslan'dan Melo'ya davet

Aslan'dan Melo'ya davet

SPOR Haberleri

Arena'da Lazio'yu konuk eden Galatasaray'ın haftaya perşembe İtalya'da oynanacak rövanşta çok özel bir taraftarı olacak.

İnter'in Avrupa Kupası'nda olmamasını fırsat bilen Felipe Melo'nun Roma'ya geleceği, eski takım arkadaşlarını kamp yapılan otelde ziyaret edeceği ve Lazio maçında tribünde yerini alacağı öğrenildi. Bonservisi hala Galatasaray'da olan Alex Telles de Melo'ya bu deplasmanda eşlik edecek. Sarı-kırmızılı yönetimin de hem Melo hem de Mancini ile Telles'i Lazio maçına davet etmesi bekleniyor. Bu arada Mersin yenilgisinin sorumlusu olarak gösterilen Semih Kaya dün Mustafa Denizli tarafından kızağa çekildi. Semih'in yerine genç gurbetçi stoper Koray Günter ilk 11'e girdi ve performansı ile göz doldurdu. 

Martin Linnes tribünde düşünceli gözlerle izledi
 Avrupa Ligi'nde daha önce Molde forması giydiği için Galatasaray kadrosuna giremeyen Martin Linnes, tribüne çıktı. Norveçli oyuncu, arkadaşlarının kötü futbolu karşısında hayal kırıklığı yaşadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...