Timsah saldırısı

Düzenleyen:
Timsah saldırısı

SPOR Haberleri

Volkan Şen, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ve Fernandao son iki haftaya damga vurdu

F.Bahçe'nin sezon başında Bursaspor'dan aldığı 4 futbolcu da takımın 'kırılma niteliği' taşıyan son iki haftadaki maçlarında müthiş katkıda bulundu. Geçen hafta Beşiktaş'la yapılan sezonun maçında eski Timsah Volkan Şen golünü atmış ve Sarı Kanarya'yı henüz karşılaşmanın başında öne taşımıştı. Beşiktaş'ın harıl harıl gol için bastırdığı ikinci yarıda da yine bir eski Bursalı Ozan Tufan, Alexis'ten kaptığı topu siyah-beyazlı defansı arkasına takarak rakip on sekiz içine taşımış ve Nani'ye 'al da at' demişti. Fener bu ikinci golle belki de sonu şampiyonluğa varacak bir galibiyet elde etmişti. 
Oynadıkça güvenim geliyor
Dün de yine eski Bursalılar iş başındaydı. Maçın ilk golünü müthiş bir bazukayla atan Şener Özbayraklı, Volkan Şen'in golünde de asisti yapan isim oldu. Bursa'dan alınan Fernandao da gecenin kapanışını yaptı. F.Bahçe çekinerek gittiği ligin dişlisi Akhisar'dan mutlu son yolunda altın değerinde bir üç puanla döndü. F.Bahçe formasıyla ilk golünü Beşiktaş'a atan Volkan dün de ağları havalandırmanın keyfini yaşarken, "Oynadıkça güvenim geliyor ve goller de geliyor. Çok şükür bugün de gol attım, kazanmasını bildik. Beşiktaş’tan sonra şampiyonluk yolunda önemli bir maçtı. Çok zor bir zeminde mücadele ettik ve güzel bir galibiyet oldu. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum" açıklaması yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...