İspanyol basınında Real Madrid-Fenerbahçe maçının yankıları

Düzenleyen:
İspanyol basınında Real Madrid-Fenerbahçe maçının yankıları

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Real Madrid karşısındaki zaferi İspanya'da geniş yankı uyandırdı.

Euroleague play-off'unda güçlü rakibini İstanbul'daki iki maçın ardından deplasmanda da yenen sarı-lacivertliler, 3-0'lık seriyle final four'un yolunu tuttu. İspanyol basını Obradovic ve öğrencilerine övgü yağdırdı. İşte İspanyol medyasından bu maçla ilgili öne çıkan manşetler:
DIARIO AS: Fenerbahçe nakavtla kazandı, Real tanınmaz halde
Real Madrid 12 maç kazandığı, 15 maç kaybettiği Euroleague'e veda etti. Üçüncü çeyrekte kaçan atışlar maçın şeklini belirledi. Aslında eflatun beyazlılarda rövanş isteği vardı ancak gururu incindi ve başlar öne eğildi.
EL CONFIDENCIAL: Fenerbahçe Real Madrid'e acımadı
Fenerbahçe Madrid'deki ilk maçta aldığı sağlam zaferle seriyi çabuk bitirdi. Laso'nun takımının maçı kazanacak opsiyonu olmadı. Bu turda Real'in canını özellikle iki oyuncu yaktı: Bogdan Bogdanovic ve Ekpe Udoh.
ABC: Şampiyonun büyük Fenerbahçe karşısındaki acıklı vedası
Bu kez müthiş bir geri dönüş gerçekleştiremediler. Madrid aklını soyunma odasında unutunca yenilgi kaçınılmaz oldu.
SPORT: Fenerbahçe Euroleague'de Real Madrid'i nakavt etti
Real Madrid veda etti. Eflatun-beyazlılar üç yıl sonra final four'da olmayacak. Fenerbahçe oyunu baştan sona domine etti.
EL PAIS: Real Madrid şampiyonluk kupasını Fenerbahçe'ye teslim etti
Laso'nun öğrencileri rakibini fizik gücünün karşısında duramadı. Klostrofobik bir serinin sonunda şampiyonluk kupasını Fenerbahçe'ye verdi.
MARCA: Avrupa'nın kralı Obradovic yine final four'da
Çalıştırdığı altı takımla bu başarıyı kazandı. Fenerbahçe'yi ikinci kez üst üste final four'a taşıdı. Sekiz şampiyonlukla burada en çok kazanan hoca kendisi. Obradovic Avrupa basketbolu tarihindeki en iyi antrenör.
DEFENSA CENTRAL: Fenerbahçe pembe hayalleri darmadağın etti
Real Madrid Berlin'deki yarı finallerde olmayacak. Fenerbahçe'ye üç maçta kaybederek elendiler. Maç boyu rakibi takip etseler de fiziki durumları bu seviye için uygun değildi.
OK DIARIO: Fenerbahçe'ye kaybeden Madrid, enkaza döndü
Fenerbahçe geçen sene bu salonda Real Madrid'e yenilerek elenmişti. Obradovic ve takımı bu kez rakibe soğuk bir duş aldırdı. Seriyi 2-0'dan geri çevirmek bir ütopya olarak kaldı. (Milliyet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...