Cristiano Ronaldo imzayı atıyor

Düzenleyen:
Cristiano Ronaldo imzayı atıyor

SPOR Haberleri

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, Zidane'ın takımın başına geçmesiyle birlikte sözleşme uzatma kararı aldı.

Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun 2018'te bitecek olan anlaşmasını 2 sene daha uzatacak. En son 2013 yılında sözleşme uzatan Ronaldo, Real Madrid ile 5 sezon için 21 milyon euroya anlaşmıştı. Haziranda imzalanan bu anlaşma, yeni sezonun başladığı Eylül ayından beri geçerliliğini koruyor.

ZIDANE İLE YENİDEN DOĞDU

Benitez yönetimi altında önceki sezonlara göre etkisiz bir futbol ortaya koyan Ronaldo, yeni teknik adam Zinedine Zidane ile yeniden eski formuna kavuştu. Takıma geldiği 2009 yılından beri performansıyla epey yol kateden Madridista, bu sezon çıktığı 47 maçta 44 gol kaydederek hakkındaki tüm şüpheleri yok etti.

3 YILDIR MUTLU DEĞİLDİ

2013 yılında takımın başına gelen İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti ve İspanyol Rafael Benitez ile istediği uyumu yakalayamayan 31 yaşındaki oyuncu, yeni hocası Zinedine Zidane ile geldiği noktadan çok memnun. İspanya'yı seven ve Madrid'de olmaktan keyif alan Ronaldo, böylelikle takımdan da memnun ve anlaşma uzatmaya sıcak bakıyor. Kulüp ise bir an önce işi resmiyete dökmeyi planlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...