Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ronaldo tarihe geçeceğinden emin

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ronaldo tarihe geçeceğinden emin

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid Kulübü'nün yıldız futbolcusu Ronaldo, "İnsanların hoşuna gitsin veya gitmesin tarihe geçeceğim. Rakamlar ortada" dedi.

Real Madrid Kulübü ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, "İnsanların hoşuna gitsin veya gitmesin tarihe geçeceğim. Rakamlar ortada" dedi.

Ronaldo, UEFA'nın internet sitesine yaptığı açıklamada, "Bazılarının çok, bazılarının ise daha az hoşuna gidiyorum ama hiçbir şüphem yok ki şimdiden futbol tarihine geçtim." diyerek iddiasını ortaya koydu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin taraftarlar, Real Madrid Kulübü ve kendisi için çok özel olduğunu söyleyen Ronaldo, "Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü futbolcusu olduğumu bilmek benim için bir ayrıcalık. Doğal olarak bunu başardığım için çok mutluyum. Bu özel bir turnuva, Real Madrid'in sevdiği bir turnuva. İki şampiyonluk kazandım ve doğal olarak daha da fazlasını kazanmak istiyorum. Umarım bu yıl bir yenisini kazanırız." ifadelerini kullandı.

"Hiçbir zaman bir idolüm olmadı"

Kariyerine başladığı Sporting Lizbon'da kendine Fernando Couto, Rui Costa, Luis Figo gibi dönemin ünlü Portekizli futbolcuları referans aldığını ama hiçbir zaman bir idolü olmadığını kaydeden Portekizli oyuncu, önceliğinin, büyük bir kulüpte oynamaktan çok, milli takıma girmek olduğunu söyledi.

Ronaldo, futbola yeni başladığı dönemlerde geleceğe ilişkin aklından geçenleri ise şöyle anlattı:

"Futbola başladığım Sporting'ten itibaren hep özel bir futbolcu olduğuma inandım. Er ya da geç büyük bir futbolcu olacağımı hissediyordum ancak asla her şeyin bu kadar hızlı gelişeceğini düşünmedim. Diğer yandan yetenekli olduğumu düşündüğümden kendimi de hazırlıyordum. Her zaman çok çalıştım, gücüme inandım. Sporting'de de, Manchester United'da da, şimdi Real Madrid'de de bu aynı. Futbolcu ve insan olarak daha fazlasını isteyerek kendimi geliştiriyorum. İşimin zevkini çıkartıyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...