Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gheorghe Hagi'den Türkiye'ye dönüş sinyali

Düzenleyen:
Gheorghe Hagi'den Türkiye'ye dönüş sinyali

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu ve eski teknik direktörü Gheorge Hagi, "Türkiye'de yüzde yüz çalışmak isterim." diyerek Türk ekiplerine yeşil ışık yaktı.

Galatasaray'ın efsanesi Gheorge Hagi, yaptığı açıklamada "Türkiye'de çalışmak isterim. Ama şu an tatildeyim. Tatil bittikten sonra tabi ki kendi kulübümüzü düşünerek bir karar vereceğiz." ifadelerini kullandı.

ALTIN PALMİYE ÖDÜLLERİ İÇİN TÜRKİYE'DE

Bu geceki Altın Palmiye Ödülleri için Mersin'e gelen Hagi, bir restoranda öğle yemeğine katıldı. Türk mutfağının önemli lezzetlerinden kuzu dolma yiyen Hagi, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi, Galatasaray forması imzaladı. Yemeğin ardından tatlıyla devam eden ve sonrasında Türk kahvesi içen Hagi, futbolculuk döneminde kendisini 1998 yılında ilk kez kırmızı kartla oyundan atan eski hakemlerden Kadir Tozlu ile sohbet etme fırsatı buldu, eski günleri yad etti.

"MAÇ GÜZEL OLDU"

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hagi, Mersin'e ilk gelişi olduğunu, yıllar sonra Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Altın Palmiye Ödülleri için Türkiye'ye geldiğini hatırlatan Hagi, "Akşam Beşiktaş-Galatasaray maçını seyrettik. Romanya'da bizim lig bitti. Akşamki maç güzel oldu. Ama şu anda tatildeyim. Ödül almak için de Mersin'e geldim." dedi.

"TÜRKİYE'DE YÜZDE YÜZ ÇALIŞMAK İSTERİM"

Hagi, gazetecilerin, "Türkiye'de yeniden çalışmak ister misiniz?" şeklideki sorusunu ise, "Yüzde yüz çalışmak isterim. Ama şu an tatildeyim. Tatil bittikten sonra tabi ki kendi kulübümüzü düşünerek bir karar vereceğiz. Çok güzel bir sezon geçirdik kendi kulübümüzde. İleride ne olacağını hep birlikte göreceğiz." cevabını verdi.

"BEŞİKTAŞ AVANTAJLI DURUMA GEÇTİ"

Hagi, 'şampiyonun kim olacağı' yönündeki başka bir soruya da, "Onu çok kimse bilmez. Her şey olabilir. Beşiktaş önemli bir adım attı dünkü zaferi ile avantajlı duruma geçti. En iyisi kazansın." diye yanıt verdi.

KADİR TOZLU: ÖRNEK BİR FUTBOLCUYDU

Eski futbol hakemi Kadir Tozlu, Hagi ile biraz geçmişten konuştuklarını ifade ederek, "İyi bir futbolcuydu, örnek bir futbolcuydu. Çok maçını yönettim. Geçmişi konuştuk." şeklinde konuştu.

HAGI'NİN TÜRKİYE'DEKİ İLK KIRMIZI KARTI

Tozlu, Hagi'yi 1998 yılında kırımızı kartla oyundan atan ilk hakem olduğunu da hatırlatarak, "Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanan Galatasaray-Kocaeli maçıydı. 35. dakikada olumsuz bir davranış yapmıştı. Biz de kural gereği oyundan atmıştık. Tatlı bir hatıraydı. Kendisi ile bunları da konuştuk." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...