Pereira gidici

Pereira gidici

SPOR Haberleri

Başakşehir mağlubiyeti sonrası topun ağzında Vitor Pereira topun ağzında

Tarihinin en pahalı takımını kuran, önemli yıldızları kadrosuna katan ancak Başakşehir'e 2-1 mağlup olarak şampiyonluk şansını imkansıza bırakan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira topun ağzına geldi. Kaybedilen maçın ardından Başkan Aziz Yıldırım maçları birlikte izlediği yönetim kurulu üyeleriyle birlikte durum değerlendirmesi yaptı. Pereira'nın geleceği konusunda görüşler ortaya atıldı. Yıldırım'ın, 26 Mayıs'taki kupa finali nedeniyle Portekizli hocayla devam etmek istediği belirtildi. Yöneticilerin, Pereira'nın hemen gönderilmesi yönünde görüş bildirdiği ifade edildi. F.Bahçe'nin 15 gün önce Lucescu ile temas kurduğu biliniyordu.

2: Bu maç öncesinde son beş resmi maçında 16 gol atıp kalesinde sadece bir gol gören Fenerbahçe, dün ağlarında 2 gol gördü.

0:  Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de çıktığı maçlarda kalesinde iki ve üzeri gol gördüğü hiçbir maçı kazanamadı. (iki beraberlik, dört yenilgi)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...