Melo gitti, derbi galibiyeti gitti

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Melo gitti, derbi galibiyeti gitti

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray’daki 4 yılında forma giydiği 10 Beşiktaş derbisinde de mağlubiyet yüzü görmeyen Brezilyalı gitti, Aslan, Kartal’a bu sezon iki maçta da teslim oldu

Galatasaray'ın 2011- 2015 arasında ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye derbilerde kurduğu üstünlük bu sezon sona erdi. Fenerbahçe ile Kadıköy ve TT Arena'da berabere kalan sarı-kırmızılılar Beşiktaş'a ise iki maçta da yenildi. Aslan bu sezon derbilerde büyük maçların büyük oyuncusu olarak ön plana çıkan Felipe Melo'yu mumla aradı.

KÖTÜ DUBLÖR DONK
Melo'nun oynadığı dönemde Galatasaray her sezon Fenerbahçe'yi yenmiş ve Beşiktaş'a hiç mağlup olmamıştı. Brezilyalı yıldız da attığı gol, yaptığı asist ve rakiplerine aldırdığı kırmızı kartlarla skora direkt etki etmişti. Melo derbilerde Cimbom'un galibiyetine direkt katkı verirken, devre arasında boşluğunu doldurması için transfer edilen Ryan Donk yaptığı hatayla Beşiktaş yenilgisine sebep oldu.

BEŞİKTAŞ'A 4 GOLÜ VARDI

Melo'nun forma giydiği 11 Fenerbahçe derbisinin 5'ini kazanan Galatasaray 3'er defa sahadan beraberlik ve yenilgiyle ayrılırken; Kadıköy'deki 2 beraberliğin 1'i Aslan'ı lider, 1'i de şampiyon yaptı. Melo'nun oynadığı 10 Beşiktaş derbisini hiç kaybetmeyen Galatasaray 7 galibiyet, 3 beraberlik gördü. Fenerbahçe'ye attığı golle gerçek Galatasaraylı olan Melo, Beşiktaş ağlarını ise tam 4 kez havalandırdı.

'BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLSUN'
Sarı-kırmızılı taraftarların önceki akşam Arena'da tezahüratlarla andığı Brezilyalı oyuncu sosyal medya hesabına Türkçe olarak "Beşiktaş'ı tebrik ediyorum, umarım siz şampiyon olursunuz. Sonunda tek dört yıldızlı takım biziz. Sonuna kadar Cimbombom" mesajını yazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...