Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

A Milli Futbol Takımı, İngiltere'ye geldi

A Milli Futbol Takımı, İngiltere'ye geldi

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) hazırlıkları kapsamında İngiltere ile yarın deplasmanda yapacağı özel maç için Manchester kentine geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla İngiltere'ye gelen milli takım kafilesini, Manchester Havaalanı'nda yetkililer ve taraftarlar karşıladı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e çiçek veren taraftar grubu, futbolcularla fotoğraf çektirdi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekilleri Servet Yardımcı ve Ali Dürüst'ün de yer aldığı kafileye aday kadroya çağrılan ay-yıldızlı futbolcular Hakan Çalhanoğlu ve Mevlüt Erdinç İngiltere'de katılacak.
A Milli Takım, bugün TSİ 19.00'da Manchester Şehir Stadı'nda yapacağı antrenmanla İngiltere maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de antrenmandan önce TSİ 18.30'da statta basın toplantısı düzenleyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...