Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cüneyt Çakır elendi!

Düzenleyen:
Cüneyt Çakır elendi!

SPOR Haberleri

Genç hakem, EURO 2016'da İtalya-İspanya maçında yaptığı hatalar sonrası teşekkür edilerek evine gönderildi

Fransa'daki Avrupa Şampiyonası'na Türk Milli Takımı'ndan sonra tecrübeli Türk hakem Cüneyt Çakır da veda etti. Grupta Hırvatistan ve İspanya'ya yenilen, Çek galibiyeti ise en iyi üçüncüler arasına girmesine yetmeyen Türkiye, elenmekten kurtulamamıştı. Ancak şampiyonada Türkiye'yi temsil eden Cüneyt Çakır'a son 16 turunun en kritik karşılaşması İtalya-İspanya maçı verilince 'Çakır finale yürüyor' yorumları yapılmıştı. Önceki akşam yapılan maçta sergilediği kötü performansla başta özellikle İtalyanları çıldırtan Çakır, sürpriz bir şekilde şampiyonaya veda etti. 
Planlama gereğiymiş! 
İtalya-İspanya maçının gözlemcisi, aynı zamanda UEFA Hakem Kurulu Üyesi olan İskoç Hugh Dallas, maçtan sonra Cüneyt Çakır ve ekibine "İyi bir maç çıkardınız. Performans olarak problem yok. Planlamamız gereği size veda ediyoruz" dedi. Şampiyonanın en kritik maçında iyi bir yönetim gösterdiklerine inandıklarını söyleyen Çakır ve ekibi de teşekkür ederek Fransa'dan ayrıldı. UEFA hakem kurulu, Cüneyt Çakır ile birlikte Polonyalı Szymon Marciniak, İspanyol Carlos Velasco Carballo ve İngiliz Martin Atkinson'u da evlerine gönderdi.

NE OLDU NİYE OLDU? 

∂  Çakır ve ekibi çok yorgun (Şampiyonlar Ligi yarı finalleri, elemeler) 
∂ Rio Olimpiyatları daveti (5-21 Ağustos)
∂ Lobisi yok 
(Şenes Erzik - Japp Uilenberg eksikliği)
∂ Kalan maç sayısı 7, kalan hakem ekibi 8 
(İngiliz, İtalyan, Alman, İsveç, Slovenya, Macar, Hollanda, Romanya)
∂ İngiltere'nin elenmesi İngiliz Mark Clattenburg'un önünü açtı
∂ İtalya elenirse Nicola Rizzoli'nin de önü çok açık
∂ Almanya’nın elenmesi  halinde finalin bankosu Alman hakem Felix Brych

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...