Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cüneyt Çakır EURO 2016'dan neden gönderildi?

Düzenleyen:
Cüneyt Çakır EURO 2016'dan neden gönderildi?

SPOR Haberleri

UEFA, temsilcimiz Cüneyt Çakır ve ekibinin Brezilya'daki Rio Olimpiyatlarına daha iyi hazırlanması için Fransa'dan gönderildiğini açıkladı.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin elenmesinin ardından ülkemizi temsil eden FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır dün turnuvadaki görevini tamamladı ve Türkiye'ye döndü.

"RIO'YA DAHA İYİ HAZIRLANIN"

Grup aşamalarında iki ve son 16 turunda bir karşılaşma yöneten Çakır, zaman zaman maçları kaybeden ülkelerin eleştirilerine maruz kalmıştı. Her şeye karşın Çakır tecrübesiyle final maçı için en kuvvetli adaylar arasında gösteriliyordu. UEFA yetkililerinin; Rio Olimpiyatları'nda görev almasına kesin gözüyle bakılan Çakır ve ekibinin (Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göcek, Barış Şimşek, Mustafa Emre Eyisoy) dinlenmesi ve Brezilya'daki organizasyona daha iyi hazırlanması için böyle bir karar aldıkları belirtildi.

Cüneyt Çakır dışında Polonyalı Szymon Marciniak, İspanyol Carlos Carballo ve İngiliz Martin Atkinson da turnuvaya veda eden önemli hakemler oldu.

İTALYANLAR BEĞENMEDİ

İtalyan spor basını, İspanya maçını yöneten Çakır'ı doğru kararlar verememekle suçladı. Corriere dello Sport, La Gazzetta dello Sport ve Tuttosport gazeteleri, Çakır'a sert eleştiriler yönelttikleri değerlendirmelerinde 45. dakikada Ramos'un Eder'e yaptığı faul ile 88'de David Silva'nın Chiellini'nin üzerine basmasında kırmızı kart gerektiğini öne sürdüler.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...