Gökhan Gönül'den çıldırtacak hareket

Düzenleyen:
Gökhan Gönül'den çıldırtacak hareket

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de son dönemdeki kötü performansından dolayı ağır eleştirilere maruz kalan Gökhan Gönül, siyah beyazlı takımda iyi bir başlangıç yapmak için kendisine özel hoca tuttu.

F.Bahçe döneminde çalışmayı fazla sevmediği iddia edilen Gökhan Gönül, Beşiktaş'ta iyi bir başlangıç yapmak için antrenmanlara şimdiden başladı.

ALEX DE SÖYLEMİŞTİ

Gökhan Gönül, Fenerbahçe forması giydiği dönemde çalışmayı sevmediği yönünde eleştirilere maruz kalmış, hatta uzun yıllar birlikte forma giydiği Alex de Souza da takım arkadaşının bu özelliğine göndermede bulunmuştu...

"ÖZEL HOCAYLA ÇALIŞIYOR"

Sabah Gazetesinde Fatih Doğan imzalı yayınlanan haberde; "İddialar doğru mu yanlış mı bilinmez ama tecrübeli sağ bek transfer olduğu Beşiktaş'ta çalışmalara başladı bile.. Özel bir hoca eşliğinde antrenman yapan Gönül'ün beslenmesinden kondisyonuna kadar her şeyini kontrol altında tuttuğu öğrenildi. Gökhan, çalışmaları hakkında teknik direktör Şenol Güneş'i bilgilendirirken yönetim kurulunun yıldız futbolcunun istekli tavrından büyük memnuniyet duyduğu belirtildi" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...