Arda resmen açıklandı...

Düzenleyen:
Arda resmen açıklandı...

SPOR Haberleri

Barcelona'nın 35 milyon Euro verip (112 milyon TL) Atletico Madrid'den kadrosuna kazandırdığı Milli Takım kaptanı Arda Turan için İngiliz basını, bomba bir iddiada bulundu.

Adı her geçen gün farklı bir kulüple anılan Arda Turan için İtalya'da önemli bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basının haberine göre, İngiltere Ligi'nden Arsenal ve Chelsea'nin ilgilendiği milli oyuncunun Juventus yolunda olduğu ileri sürüldü. Barcelona'da beklentileri karşılayamayan ve satış listesine konan 29 yaşındaki oyuncunun bonservisi konusunda da uzlaşma sağlandığı belirtildi.

FRANSA'DA HÜSRAN YAŞADI

Barça'nın 35 milyon Euro'ya A.Madrid'den kadrosuna kattığı Arda için önerilen 25 milyonu kabul ettiği öğrenildi. A Milli Takım formasıyla EURO 2016'da hayal kırıklığı yaşatan isimlerden olan Arda, geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla 25 resmi maçta 2 gol, 4 asistle oynadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...